Hvem og hvad?

Retorisk Tale tager sig af alle typer mundtlige formidlingsopgaver; stemmetræning, taler, retorik, taleskrivning, speak- og medietræning, arbejde med kropssprog, præsentationsteknik mm. Retorisk Tale er oprettet med det formål at give alle mulighed for at blive en bedre taler. Det er visionen at alle talere skal have en god oplevelse når de møder deres publikum. Så får publikum nemlig også en god oplevelse. Her på siden kan du finde gode råd til hvordan du selv kan komme videre og mere om hvad Retorisk Tale kan tilbyde dig som din professionelle samarbejdspartner.

 

Om Thea Sejr

Jeg er uddannet retoriker og stemmetræner fra Københavns Universitet og har siden 2012 undervist bl.a. sportsjournalister, læger, svømmetrænere og politikere i anvendt retorik. Nu fungerer jeg som ekstern lektor i retorik ved Københavns Universitet og underviser og vejleder på CBS (Copenhagen Business School). Under studiet var jeg i praktik som talelærer på Det Kongelige Teater, var taleskriver for Novo Nordisk og Jonatan Spang og skrev speciale i samarbejde med forskergruppen LARM og DR. Siden 2013 har jeg haft flere medieoptrædener om nyhedsudviklingen i Danmark samt trends inden for stemmebrug, særligt knirk (links findes her på siden).

Som tidligere elitesvømmer og skuespiller har jeg stor personlig erfaring med at stå i rampelyset, præstere og præsentere. I 2013 blev jeg desuden certificeret coach med speciale i personlig udvikling, og jeg kombinerer ofte retoriktræningen med at arbejde med nervøsitet, præstationsangst, eksamensnerver, vejrtrækning og mental indstilling. Dit humør og velbefindende afspejles nemlig i din stemme og kropssprog.

Retorisk Tale

Skriv til mig med dine ønsker og spørgsmål

Ydelser

Retorisk Tale tilbyder en lang række retorik- og taleydelser

Stemmetræning

Få mere gennemslagskraft, samtidig med at du bliver mere behagelig at lytte til

Taleskrivning

Gør formålet klart, og giv sproget fynd og fylde

Bryllupstale

...eller andre lejlighedstaler skal være unikke og personlige

Kropssprog

Tænker du over din holdning, mimik og gestik? Lær at kontrollere dem

Speaktræning

Det er anderledes at tale til en mikrofon, og det kræver træning

Argumentation

Etos, logos, patos og meget, meget mere

Lidt om knirk og udtaletendenser

Audiologopæd Sara Gryholdt og jeg taler med Politiken om hvilke trends der har været i danskernes udtale

03:46

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.