By: Thea På: 21. juli 2014 In: Uncategorized Comments: 0

Foråret har bibragt så mange nye oplevelser, da jeg har brugt nogle måneder på at undervise i Kommunikation og personlig udvikling i Queenstown, New Zealand og Byron Bay, Australien samt har fået tilbudt en stilling som ekstern lektor ved Københavns Universitet. Det har betydet at hjemmesiden har været en smule stille, da der skulle laves kompendium og (gen-)læses tekster forud for det kommende semester. Jeg har dog haft tid til at besøge DR et par gange. Links til mine udtalelser i forbindelse med Radioavisens 50 års jubilæum findes i næste post. Jeg er glad for at være hjemme igen og glæder mig til flere private forløb, til de kommende foredrag og kurser og selvfølgelig til undervisningen på KU.

Leave reply:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.